Avís legal.

En compliment amb el deure d’informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE), el propietari del web www.lilac.cat, l’informa del següent:

• Denominació social: Elisabeth Ferrant Vilaltella (Lilac impremta)

• NIF: 39882550K

• Domicili: Carrer de Baltasar de Toda i de Tàpies, 43330 – Riudoms (Tarragona)

Amb els límits establerts a la llei, www.lilac.cat no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines d’Internet.

Els continguts i informació no vinculen a www.lilac.cat ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus ja que es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’Internet de www.lilac.cat poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que www.lilac.cat no pot controlar. Per tant, www.lilac.cat no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de www.lilac.cat o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de www.lilac.cat.

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que www.lilac.cat ofereix a través del website haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix el Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa a el tractament de dades personals i a la lliure circulació de aquestes dades li informem que, mitjançant la complementació dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers d’Elisabeth Ferrant Vilaltella (Lilac impremta) per tal de poder-li prestar i oferir els nostres serveis així com per informar de les millores de la pàgina web. Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, manera gratuïta mitjançant correu electrònic a lilac@lilac.cat o a l’adreça Carrer de Baltasar de Toda i de Tàpies, 43330 – Riudoms (Tarragona).